Samen doorgroeien!


Veranderingen binnen Schoonheidssalon & Zo…. En dat allemaal dankzij groei!

Nikki heeft haar laatste werkdag achter de rug en zal verder gaan studeren om door te groeien naar haar andere passie: een baan vinden als lerares! Bedankt voor je enorme inzet, Nikki. We gaan je missen. We wensen je alle geluk, liefde en succes toe!

Nieuw in ons team is Caylee Centen! Ze heeft al enkele jaren ervaring als gediplomeerd en allround schoonheidsspecialiste. Daarnaast beheerst ze ook waardevolle extra technieken, zoals wimperlifting, browlift, hennabrows en ze heeft onze nieuwe prachtige behandeling met de superboost al met bewezen succes uitgevoerd. Caylee is enorm gedreven om zich verder te verdiepen in ons mooie vak. Ze krijgt alle ruimte om te blijven groeien als professional en samen blijven we gefocust op diverse manieren van huidverbetering.

Ook mijn groei gaat door…😉 eind september ga ik met verlof. Caylee zal tijdens mijn afwezigheid volledig voor vervanging zorgen en ze zal er alles aan doen om iedereen zo fijn en goed mogelijk te behandelen. Na mijn verlof zullen we de salon samen optimaal heropenen, zodat we iedereen snel weer kunnen helpen. Mijn agenda laat tot aan mijn verlof helaas geen afspraken meer toe, hoe graag ik dit ook zou willen. Een goed bedoeld appje, belletje of mailtje heeft dan ook geen zin. De online agenda geeft echt de werkelijke beschikbaarheid weer. Gelukkig zijn er bij Caylee nog ruime mogelijkheden om afspraken in te plannen en ben je van harte welkom in onze salon. 

Bedankt voor het vertrouwen, de leuke en lieve berichten en de attenties.

Samen zorgen we ervoor dat jouw huid in topconditie blijft!

Lieve groet,

Nikki, Caylee & Marloes