Vacature: Allround Schoonheidsspecialiste bij Schoonheidssalon & zo

Ben jij op zoek naar een fantastische kans om te werken in een gezellige schoonheidssalon met flexibele uren en nieuwe mogelijkheden op het gebied van huidverbetering? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Geef jouw carrière een boost en laat jouw talent schitteren bij Schoonheidssalon & Zo! 

Wat bieden wij:

·      Flexibele uren: in overleg kunnen we een schema opstellen dat bij jouw beschikbaarheid past, inclusief avonden en bijvoorbeeld op de zaterdag.

·      Mogelijkheid tot veel kennis en ervaring opdoen: we bieden een breed scala aan behandelingen en huidverbeteringstechnieken waarin je je verder kunt ontwikkelen.

·      We waarderen jouw inzet en expertise en bieden een mooie beloning.

·      Kom werken in een geweldige omgeving! In onze salon voel je meteen de positieve en gezellige werksfeer. Hier ondersteunen we elkaar en halen we inspiratie uit elkaars talenten. En weet je wat het extra leuk maakt? Onze salon bevindt zich onder één dak met de kapsalon ‘Kapper & zo’! Samen delen we een prachtig pand in het centrum van Coevorden waarin beauty en stijl samenkomen. 

Ben je al nieuwsgierig geworden?

Dan stel ik me graag ook even persoonlijk aan je voor: 

Ik ben Marloes de Boer, eigenaar van de schoonheidssalon en in november verwachten we ons eerste kindje. Daarom ben ik op zoek naar een leuke collega die niet alleen naast mij komt werken, maar ook mijn werk kan overnemen tijdens mijn verlof en daarna. En over daarna gesproken, dan heb ik veel nieuwe plannen op het gebied van huidverbetering. De nieuwste technieken halen we in huis en samen ontwikkelen we nieuwe behandelingen.

Wat wij van jou verwachten:

·      Als allround schoonheidsspecialiste ben je bekend met een breed scala aan behandelingen en hebt ervaring op het gebied van huidverbetering.

·      Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken.

·      Met jouw sociale en spontane persoonlijkheid tover je een glimlach op het gezicht van elke klant. 

·      Je hecht veel waarde aan hygiënische werkomstandigheden, je hebt dan ook een scherp oog voor een brandschone werkomgeving en volgt de richtlijnen als een pro.

·      Je bent leergierig en hebt een ondernemingsgeest. Samen kunnen we nieuwe ideeën tot leven brengen en de salon laten stralen.

Klaar voor een sprankelend avontuur in de wereld van schoonheid? Aarzel dan niet langer en stuur jouw motivatie naar info@schoonheidssalonenzo.nlt.a.v. Marloes de Boer.