Voor de allerbeste verzorging en verbetering van uw huid!

De zoveelste lockdown, we zijn er allemaal zo klaar mee! Neem jezelf onder handen en laat zien dat je kan stralen in deze tijd!

Geen behandelingen mogelijk in de salon, waarschijnlijk zit je toch iets meer binnen daar waar de kachel lekker warm is. Door het koude weer is wat extra water drinken ook best een hele opgave. Kortom de huid heeft wat meer te verduren. Hoe kun jij je eigen huid nu optimaal verbeteren. Minder lijntjes een stevigere huid en een heldere egalere tint? Door simpelweg de skin care management kit van Jan Marini te gebruiken. Het pakt alle huidproblemen aan. U zult versteld staan hoe uw huid al naar twee weken meer begint te stralen. Het voelt fijn om jezelf goed te verzorgen juist als je even klaar bent met alles! Self-care is how we take are power back!

Om jullie als klant extra te verwennen hebben we een prachtige actie aan te bieden zolang de voorraad strekt.

Bij aankoop van de full size skin care management kit ontvangt u gratis de luminate lotion twv €98, hiermee kun je perfect pigmentvlekjes aanpakken. Lockdown of niet laat jezelf stralen!

Bestellen kan via de contactpagina.

Lieve groet en hopelijk tot gauw,

Nikki & Marloes