Helaas zijn wij nog steeds gesloten dus ga nu thuis optimaal aan de slag om uw huid in topconditie te houden!

Lieve klanten,

Helaas moeten onze deuren gesloten blijven t/m 2 maart..Dit vinden wij ontzettend jammer, wij missen jullie en ons werk!!

Maar niet getreurd! We hebben een fantastische aanbieding!

Jan Marini Rejuvenate & Protect Antioxidatant spf is een prachtige set met krachtige producten van Jan Marini. Samen vormen ze het geheim voor een jeugdige huid. Het serum gaat vrije radicalen tegen en pakt tekenen van huidveroudering aan, terwijl de zonnebrandcrème een optimale bescherming biedt tegen de zon. Zo behoud je een mooie huid! 🤩

&

Jan Marini BioGlycolic Cleanser is de meest populaire gezichtsreiniger van Jan Marini voor het dagelijks gebruik. De huid wordt zacht gereinigd en geëxfolieerd zonder uit te drogen. Deze cleanser versterkt daarbij de werking van andere producten. De cleanser is geschikt voor alle huidtypes. Zeepvrij en irriteert niet.🤩

janmarini #beauty #skincare