Helaas moeten we de salon sluiten t/m 19 januari.

Lieve klanten, helaas moeten wij onze salon sluiten tot en met 19 januari. Gezondheid gaat voor en laten we hopen dat we met zijn allen volgend jaar een Corona vrij 2021 tegemoet gaan. Zet hem op🙏.

Mochten wij iets kunnen betekenen voor u, een mooi verpakte cadeaubon voor de feestdagen een fijn product of een heerlijk cadeau voor jezelf laat het ons weten dan zorgen wij dat het jullie kant op komt.
Via het contactformulier op www.schoonheidssalonenzo.nl zijn wij het beste bereikbaar. Wees lief voor elkaar en denk aan elkaar! Juist nu!
Voor iedereen hele fijne feestdagen gewenst! Liefs Nikki & Marloes

Lieve klanten, helaas moeten wij onze salon sluiten tot 19 januari. Gezondheid gaat voor en laten we hopen dat we met zijn allen volgend jaar een Corona vrij 2021 tegemoet gaan. Zet hem op🙏. Mochten wij iets kunnen betekenen voor u, een mooi verpakte bon voor de feestdagen een fijn product cadeau voor jezelf laat het ons weten dan zorgen wij dat het jullie kant op komt. Via het contactformulier op www.schoonheidssalonenzo.nl zijn wij het beste bereikbaar. Wees lief voor elkaar en denk aan elkaar! Juist nu! Voor iedereen hele fijne feestdagen gewenst! Liefs Nikki & Marloes