Super Moederdag actie!

Moederdag komt er weer aan en daarom een super actie!

Bij aankoop van een vegan mousse €39,95 of de drops €34,95 nu een gratis scrub twv. €34,95 cadeau verpakt in een mooie geschenkset! Tevens is een mooi verpakte cadeaubon altijd een goed idee! Verwen u moeder en geef haar het mooie vakantietintje gewoon thuis.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via info@schoonheidssalonenzo.nl we kunnen het pakketje voor u verzenden en op afspraak kunt u het afhalen. De vaste openingstijden zijn woensdag en zaterdag van 10/12 uur. Graag tot ziens ☀️

VOOR EEN EGALE TEINT

Breng na het reinigen van het gezicht een kleine hoeveelheid scrub op de vochtige huid aan. Vermijd de huid rondom de ogen. Wrijf met de vingertoppen in kleine, cirkelvormige bewegingen, met extra aandacht voor de T-zone. Spoel af met water. 

Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spraytan, egaliseert oneffenheden en verjongt de hoornlaag, wat resulteert in een langer behoud van de bruine teint.

  • Na het gebruik van de scrub is de huid optimaal gereinigd en gehydrateerd en heeft de teint weer een stralende glans. 
  • Gebruik de scrub minimaal een dag eerder dan het bruiningsproduct
  • Scrub bij voorkeur 1 tot 3 keer per week

IS HET SLIM OM VOORAF TE SCRUBBEN?

Ja. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt. Wacht een dag met tannen na het scrubben en of ontharen.