Gelukkig schijnt de zon!

Aankomend weekend wordt het stralend weer en mogen de witte beentjes weer bloot. Wilt u meteen een stralende zomerse kleur die tot wel 9 dagen blijft hangen gebruik dan deze nieuwe Marc Inbane mousse. Geschikt voor het hele lichaam. Tevens hebben wij de drops die je kunt doseren voor het gelaat en kunt mengen met uw eigen dagcrème. Om uw huid daarna optimaal te beschermen tegen de schadelijke straling verkopen wij de Jan Marine spf. Een superieure bescherming tegen de zon gebruik makend van uitsluitend fysieke filters met een breed spectrum uva en uvb bescherming.

Nog even de voordelen van de nieuwe mousse op een rijtje

Voor hem en haar

Tot 9 dagen een zomerse tint

stimuleert de aanmaak van collageen

Diepwerkend effect met derde generatie hyaluronzuur SLMW

Geen worteleffect en geen typische self-tan geur.

Vrij van parabenen, siliconen en sulfaten

Vegan en niet getest op dieren

Wij kunnen alles klaarzetten en op afspraak laten afhalen of versturen. Via www.schoonheidssalonenzo.nl contact formulier kunt u uw bestelling plaatsen. Hartelijk dank! En geniet (veilig) van de zon!