Helaas blijft de salon gesloten tot 28 april!

Lieve Klanten,
Zoals velen van jullie gevolgd zullen hebben is er vanavond besloten om o.a. alle salons tot 28 april gesloten te houden. Heel verdrietig in eerste plaats voor alle zieke mensen maar ook voor vele ondernemers die hierdoor in zwaar weer terecht gaan komen.

Wij zouden jullie willen vragen om jullie afspraken zoveel mogelijk zelf te cancelen en (hopelijk) opnieuw in te plannen. Dit is vooralsnog onder voorbehoud.
Mochten wij u ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag. Producten kunt u op aanvraag afhalen en wij kunnen het tevens thuis laten bezorgen. Voor vragen en bestellingen verwijzen wij u naar www.schoonheidssalonenzo.nl via het contact formulier kunt u contact opnemen.
Hartelijk dank voor uw begrip. Stay healthy!
mvg Nikki & Marloes