De perfecte behandeling voor thuis!

Beste klanten

Om het coronavirus kunnen we niet meer heen!

Iedereen heeft er op zijn of haar manier mee te maken en wij merken dat onze cliënten op zoek zijn naar verschillende huidoplossingen die vanuit huis toegepast kunnen worden nu wij in eerste instantie tot 6 april gesloten zijn. Graag brengen wij een product onder uw aandacht waarmee u thuis kunt starten of waarmee u behandelresultaten van lopende behandelingen vast kunt houden. Zo kunt u in deze tijd tóch uw huid met bijvoorbeeld couperose of acné rosacea, of die van uw (klein)kinderen met jeugdacné op gelaat en rug, veilig, makkelijk en effectief behandelen. Met Phitex kunt u voor meer dan 10 huidaandoeningen thuis verbetering bereiken! En dat alles door ermee te slapen!

Phitex is toepasbaar bij de volgende indicaties:

1) Acne

2) Rosacea

3) Huidirritatie

4) Keratosis Pilaris

5) Atopische dermatitis

6) Sommige vormen van eczeem

7) Roodheid en postinflammatoir erytheem

8) Sommige schimmelaandoeningen van de huid

9) Verbetering van de huidstructuur, zoals bij acnelittekentjes

10) Een sneller huidherstel in periodes waarin geen behandeling mogelijk is.

Mocht u belang hebben bij dit fantastische product kunnen we dit bij u thuis laten bezorgen en ontvangt u digitaal onze Phitex-brochure zodat u over nog meer achtergrondinformatie en de toepassing kunt beschikken.

Via het contact formulier van www.schoonheidsalonenzo.nl kunt u een bestelling plaatsen, dit geldt overigens voor alle producten en natuurlijk cadeaubonnen die wij eventueel ook kunnen opsturen naar de persoon die u het cadeau wilt geven. Denkt u ook eens aan een lekkere scrub en masker om uw huid zelf thuis extra mee te kunnen verwennen. 

Ik wens u, mede namens Nikki, gezondheid en vitaliteit toe en hoop u snel weer persoonlijk te kunnen ontmoeten in de salon.

Hartelijke groet, Marloes en Nikki, Schoonheidssalon & Zo