Huidverbeterende massage

Bindweefselmassage is gericht op het herstelvermogen van de huid. Het is een therapeutische massage. De stevige massagegrepen in het bindweefsel activeren de doorbloeding en dit stimuleert de aanmaak van elastine en collageen.

De klassieke bindweefselmassage is ontwikkeld door fysiotherapeuten en is later in de schoonheidsbranche geïntroduceerd vanwege de indrukwekkende resultaten. Bindweefselmassage is een reflexzonetherapie. Door verschillende massagetechnieken krijgt de huid een mechanische prikkel. Deze prikkel stimuleert de zenuwuiteinden gelegen in het bindweefsel.

Huidverbeteringsmassage wordt toegepast bij o.a. acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming.

bindweefselmassage

Hoe vaak?
1 keer in de week gedurende 6 weken, daarna afbouwen naar 1 keer per maand.
Kosten: 1e behandeling 35 euro.
Volgende behandelingen 40 euro.

Wilt u nog voor de feestmaand een mooie versteviging en verbetering van uw huid boek dan deze OKTOBER ACTIE!!

6 behandelingen betalen 7e Gratis

Alleen bij Ilva per telefonische afspraak te boeken.